Доступ до влади: у Кабміні за шість років опрацювали понад 16 тисяч запитів

Доступ до влади: у Кабміні за шість років опрацювали понад 16 тисяч запитів

Укрінформ
Управління забезпечення доступу до публічної інформації Департаменту інформації та комунікації з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів за шість років опрацювало понад 16 тисяч запитів на публічну інформацію.

Про це повідомляє проект "Доступ до влади".

"З часу прийняття Закону України "Про доступ до публічної інформації", тобто від 2011 року, тут опрацювали понад 16 тисяч запитів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в Управлінні забезпечення доступу до публічної інформації працює п’ятеро співробітників разом із керівником управління Роксоланою Стадник. Кожен працівник управління опрацьовує в середньому 75-85 запитів щомісяця.

Торік, зокрема, це профільне управління опрацювало 3922 запити на інформацію. 1597 запитів надіслали належним розпорядникам інформації з одночасним роз’ясненням та повідомленнями запитувачів.

Проект "Доступ до влади" також інформує, що заробітна плата начальника Управління забезпечення доступу до публічної інформації становить 8910 грн, завідувачів секторами, яких двоє – 7 040 у кожного, референта – 7 139, головних спеціалістів, яких також двоє – по 6 490 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-