В антикорупційному комітеті Ради сьогодні не зібрався кворум

В антикорупційному комітеті Ради сьогодні не зібрався кворум

Оновлено
Укрінформ
У Комітеті з питань запобігання та протидії корупції не зібралась необхідна кількість народних депутатів для ухвалення рішень.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на засідання комітету прийшли лише 10 депутатів, а для кворуму необхідно принаймні 13 народних обранців.

"В нас сьогодні знову проблема - немає достатньої кількості членів комітету, зокрема від БПП і фракції Народного фронту, які зазвичай приходять на засідання, сьогодні їх знову немає, ми мали таку проблему, коли були зіткнення стосовно призначення незалежного аудитора НАБУ", - сказав Голова Комітету Єгор Соболєв.

Він також повідомив, що неможливим сьогодні проведення засідання комітету зробили наступні відсутні нардепи: Юрій Савчук, Костянтин Матейченко  ( обоє з Народного фронту) Іван Мельничука,  Ігор Артюшенко, Олег Барна, Юрій Буглак, Тетяна Ринкова,  Андрій Немировський ( шестеро з фракції БПП) Артем Іллюк ( група Відродження), Михайло Ланьо ( група "Воля народу),  Іван Мирний (Опоблок) , Володимир Парасюк (позафракційний)

При цьому Юрій Савчук має офіційний лікарняний

Соболєв запропонував нардепам підготувати і підписати лист, якого адресують лідерам політичних фракцій і голові Верховної Ради щодо неприпустимості ігнорування засідань Комітету нардепами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-