Путіну слід подивитися в очі дітям, які стали сиротами в Авдіївці - Порошенко

Путіну слід подивитися в очі дітям, які стали сиротами в Авдіївці - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко спростував інформацію деяких ЗМІ, що мирні жителі вчора загинули не в Авдіївці, а у так званій "сірій зоні".

Про це він заявив на прес-конференції у неділю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас пролунало в окремих ЗМІ, що нібито це "сіра зона" і прифронтове село. Це неправда! Цей будинок розташований за 8 км від лінії зіткнення і ніяких об'єктів поряд немає", - сказав глава держави.

Він наголосив, що у результаті влучення 122-мм артилерійського снаряду у двір приватного будинку загинуло четверо мирних жителів, ще один чоловік перебуває у вкрай тяжкому стані. Двоє дітей залишилися сиротами.

"Варто було би росіянам, Путіну подивитися в очі цим дітям і подивитися, що відбувається через небажання Росії припинити вогонь, відвести війська і вивести окупаційні війська з української території", - наголосив Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, 13 травня ввечері під час обстрілу бойовиками міста Авдіївка з артилерійської системи калібру 122 мм один снаряд влучив у будинок мирних мешканців, у результаті чого четверо цивільних загинули на місці, одного місцевого мешканця було тяжко поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-