Європа встояла перед інформаційною експансією РФ, і Україна зможе - Порошенко

Європа встояла перед інформаційною експансією РФ, і Україна зможе - Порошенко

Укрінформ
Одним із ключових питань європейського порядку денного є інформаційна активність РФ і участь Кремля у політичних процесах на континенті. 

Про це заявив Президент Петро Порошенко в інтерв'ю телеканалу "1+1"

"Проблема, яка на сьогодні є однією з ключових у багатьох країнах Європи, це проблема стратегічних комунікацій. Це ж не тільки в Україні! Подивіться, що Росія робить у країнах Балтії, в Польщі, в Німеччині, участь у французьких виборах", - заявив глава Української держави.

На його думку, подібним діям найперше мусить протистояти адекватний світогляд. "Суспільство, якщо воно здорове, воно здатне протистояти цим викликам. Вони ж не пишуть, що вони проросійські – вони там націоналістичні, антиєвропейські, популістські. І це мало би захопити людей! А насправді Європа показала свою здатність боротися з такою поведінкою Росії", - пояснив Порошенко.

За його словами, Україна теж зможе встояти перед російською інформаційною експансією. "Україна, я твердо переконаний, теж здатна продемонструвати свою готовність давати відповідь – не лише загрозам на фронті, але й загрозам всередині країни", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-