Рішення Ради ЄС щодо безвізу є історичним - Климпуш-Цинцадзе

Рішення Ради ЄС щодо безвізу є історичним - Климпуш-Цинцадзе

Укрінформ
Сьогоднішнє рішення Ради ЄС щодо безвізового режиму є історичним. Через багато років поневолення і поневірянь ми фактично повертаємося додому.

Про це написала віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе у Facebook.

"Ціною неймовірних зусиль українці довели і продовжують доводити, що вони європейці. День у день наше військо боронить Європу від тиранії і занепаду на Сході України. Для нас це рішення особливо важливе зараз, бо попри намагання ворогів посіяти зневіру, воно констатує: українці ефективно впроваджують реформи, і українці варті кращого життя і здобудуть його! А недруги нехай заздрять і казяться: їхні плани вкотре розбиваються об нашу єдність, мудрість і щоденну працю заради майбутнього", - написала вона.

Климпуш-Цинцадзе зазначила, що нині Рада ЄС ухвалила рішення, згідно з яким громадяни вільної країни вільно подорожуватимуть вільним континентом, починається нова глава історії. І це наше велике спільне досягнення. "Маленькі українці, життя яких лише починається, уже не говоритимуть "на свята у Європу", бо усвідомлюватимуть, що їхня країна і є Європою", - зауважила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-