Порошенко обговорив з конгресменами США посилення санкцій проти Росії

Порошенко обговорив з конгресменами США посилення санкцій проти Росії

Укрінформ
Президент Петро Порошенко на зустрічі з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу США подякував за потужну підтримку України.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Глава держави подякував за потужну двопартійну підтримку України з боку Конгресу США у протидії триваючій російській агресії, посиленні обороноздатності нашої країни та впровадженні необхідних внутрішніх реформ", - йдеться у повідомлені.

Порошенко поінформував конгресменів про ситуацію на Донбасі та провокації і порушення режиму припинення вогню з боку контрольованих Росією бойовиків.

На зустрічі підкреслювалася необхідність збереження і посилення міжнародних санкцій щодо РФ до повного виконання нею Мінських домовленостей і відновлення суверенітету та територіальної цілісності України, включно з Кримом.

Президент висловив сподівання, що Конгрес США і надалі активно підтримуватиме Україну, в тому числі шляхом ухвалення відповідних законів і резолюцій.

У прес-службі зазначають, що сторони також обговорили посилення співпраці в сфері зміцнення оборонної здатності України протистояти російській агресії.

До складу американської делегації увійшли конгресмени Майкл Маккол, Уілл Херд, Марта Максаллі, Кенні Марчант, Клей Хіггінс, Кетлін Райс, Датч Рупперсбергер.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-