Клімкін вшанував пам'ять загиблих у Другій світовій

Клімкін вшанував пам'ять загиблих у Другій світовій

Укрінформ
Міністр закордонних справ Павло Клімкін вшанував пам'ять загиблих воїнів у Другій світовій війні біля Меморіалу Невідомого солдата на Арлінгтонському національному цвинтарі у Вашингтоні.

Про це повідомляє прес-служба МЗС України. 

"У День пам'яті та примирення 8 травня 2017 року міністр закордонних справ України Павло Клімкін поклав синьо-жовтий вінок до меморіалу Невідомого солдата на Арлінгтонському національному цвинтарі у Вашингтоні, вшанувавши пам'ять тих, хто віддав життя, захищаючи рідну землю", - йдеться у повідомленні.

За словами Клімкіна, зворушлива церемонія покладання вінка на Арлінгтонському цвинтарі не є формальністю, вона мала символічне значення, оскільки українці й американці мають багато спільного у боротьбі за свободу та справедливість. "Так само, як і в Сполучених Штатах Америки, ми в Україні шануємо всіх героїв, хто став на захист рідної землі. А після перемоги над агресором це вшанування стане новою традицією, сповненою смутком за загиблими та гордістю за Україну!", - сказав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ України Павло Клімкін перебуває з робочим візитом у Вашингтоні, де візьме участь у засіданні Базової групи Мюнхенської конференції з питань безпеки, у ході якої обговорить з учасниками заходу сучасну безпекову ситуацію на сході України та її вплив на безпеку Європи в цілому.

У рамках візиту також плануються двосторонні зустрічі з іншими учасниками заходу та американськими високопосадовцями з метою обговорення актуальних двосторонніх та міжнародних питань.

Фото: МЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-