Порошенко запросив Нетаньягу в Україну

Порошенко запросив Нетаньягу в Україну

Укрінформ
Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу та запросив його здійснити візит в Україну.

Про це повідомляється на офіційному сайті глави держави.

"Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу. Глава держави привітав співрозмовника з 69-ю річницею Дня незалежності Ізраїлю, що виповнюється 2 травня... Порошенко запросив Беньяміна Нетаньягу здійснити візит до України у зручний час", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у розмові було підтверджено обопільну налаштованість на активізацію двосторонньої співпраці у різних сферах.

"Лідери двох держав обговорили також актуальні питання взаємодії у рамках міжнародних організацій. Президент поінформував співрозмовника про підписання закону про ратифікацію українсько-ізраїльської Угоди про спільне виробництво фільмів і співробітництво у сфері кінематографії", - йдеться у повідомленні.

Співрозмовники також висловили сподівання на успішність візиту Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана до Ізраїлю у травні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-