Насіров готовий керувати федерацією дзюдо попри проблеми зі здоров'ям

Насіров готовий керувати федерацією дзюдо попри проблеми зі здоров'ям

Укрінформ
Вирішення питання проблем зі здоров'ям не заважає відстороненому голові ДФС Роману Насірову бути президентом Федерації дзюдо.

Про це він заявив журналістам в кулуарах приміщення суду, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я буду гордий і радий очолювати Федерацію дзюдо і робити все від мене залежне для розвитку цього олімпійського виду спорту", - сказав Насіров

Він також пояснив журналістам, що попри "вирішення питань" зі здоров'ям, обіймати керівні посади Насірову не заважало ще за часів головування в ДФС.  

"Це не заважає бути головою федерації так само, як і не заважало бути головою ДФС або президентом європейської організації податкових адміністрацій", - сказав Насіров.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні суд розглядає питання про продовження запобіжного заходу стосовно відстороненого від посади голови ДФС Романа Насірова Солом’янським районним судом міста Києва.  

7 березня 2017 року Солом'янський райсуд Києва заарештував Насірова за підозрою у причетності до шахрайських схем у рамках так званої газової справи. 16 березня дружина чиновника внесла за нього 100 млн грн застави, після чого колишній головний фіскал вийшов на свободу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-