У Луценка розповіли про проплачену акцію проти глави ГПУ

У Луценка розповіли про проплачену акцію проти глави ГПУ

Укрінформ
Сьогодні вдень у Києві планується проплачена акція з метою дискредитації глави ГПУ Юрія Луценка та нового очільника Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Про таке повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"20 років Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства очолювала одна людина. 20 років вона годувала щоразу нове керівництво області і країни обіцянками піти у відставку, а після Революції гідності взагалі підпадала під люстрацію. Лише у березні поточного року був проведений відкритий конкурс на посаду очільника управління, де і був обраний новий керівник. Що зробив попередник? Подав до суду на рішення конкурсу і замовив сюжети на провідному телеканалі країни", - розповіла вона.

За словами Сарган, попередник вирішив долучити до дискредитації як новообраного керівника облуправління, так і керівництва Держлісу нову, заодно – і приплести до цього Генпрокурора Луценка.

"Чому саме Луценка – історія мовчить, але хочу попередити як замовників, так і виконавців про можливу відповідальність за безпідставну дискредитацію посадової особи. Є інструкція до завтрашньої акції проти Юрія Луценка. З «явками і паролями», а також «голосною» партією-виконавцем", - написала вона.

"Генпрокуратура наполегливо просить учасників та організаторів акції не смітити в центрі міста (на носі Євробачення), а також одягатися по погоді... Прохання перед акціями передавати плакати на редагування, бо буде соромно за безграмотність активістів перед гостями нашої столиці (ну на носі ж Євробачення).", - додала Сарган.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-