Корчак каже, що не ігнорує Кабмін: прийти з доповіддю мав її заступник

Корчак каже, що не ігнорує Кабмін: прийти з доповіддю мав її заступник

Укрінформ
Керівник Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак заявила, що представити національну доповідь на засіданні Кабінету Міністрів було доручено члену НАЗК Руслану Рябошапці.

Про це вона заявила в коментарі телеканалу «112 Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Національна доповідь - це виключно напрям діяльності і зона відповідальності Руслана Георгійовича Рябошапки. І ми офіційно про це повідомляли. І давайте не забувати про ту ситуацію, що питання національної доповіді упереджено і емоційно вирішувалося по відношенню до моєї персони. Тому, що в будь-якому випадку, коли зараз іде перевірка декларацій членів Кабінету міністрів, то тут виникає таке поняття як конфлікт інтересів, тому, щоб зняти всю цю напругу, відповідно і було делеговано повноваження членами НАЗК Рябошапці представити національну доповідь, який її фактично і готував», - пояснила Корчак.

За її словами, вона не проігнорувала свої обов'язки, а як керівник органів, який забезпечує координацію роботи членів НАЗК, доручила члену НАЗК «представити вдруге цю національну доповідь».

Водночас керівник НАЗК заявила, що Рабошапка не пояснив їй, чому не прийшов на засідання Кабміну для представлення національної доповіді.

Як повідомлялося, сьогодні Прем'єр-міністр Володимир Гройсман обурився, що керівник НАЗК Наталія Корчак удруге не з'явилася на засідання КМУ, щоб представити проект Національної доповіді щодо реалізації засад антикорупційної політики у 2016 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-