Учасники вояжу до Сирії визнали, що їх використали росіяни - Ар’єв

Учасники вояжу до Сирії визнали, що їх використали росіяни - Ар’єв

Укрінформ
Учасники візиту до Сирії визнали, що це завдало великої шкоди ПАРЄ.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Голова Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи, народний депутат України з фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Володимир Ар’єв.

«Президент ПАРЄ Аграмунт повідомив, що в п'ятницю зробить заяву щодо свого статусу внаслідок візиту до Асада. Учасники візиту визнали, що їх використали росіяни, які маніпулювали ними, і визнали що цей візит завдав великої шкоди ПАРЄ», - відзначив Ар’єв.

Він привітав колег по делегації в ПАРЄ: «Спільно ми завдали нищівного удару по позиціям Росії в ПАРЄ. Тепер РФ має в Раді Європи токсичний імідж для співпраці. Коли ми працюємо разом - перемагаємо!».

Як повідомляв Укрінформ, у Парламентській асамблеї Ради Європи відбуваються слухання щодо поїздки президента ПАРЄ Педро Аграмунта і двох його колег до Сирії.

Українська делегація вимагає відставки Аграмунта з посади президента ПАРЄ.

Про поїздку Аграмунта до Сирії 20 березня повідомили російські ЗМІ. За їхніми даними, разом з Аграмунтом у Сирію прилетіли депутати з Чехії, Бельгії, Сербії та Італії, а також депутати Держдуми Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-