Порошенко зустрівся з британськими парламентаріями

Порошенко зустрівся з британськими парламентаріями

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко в рамках візиту до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії провів зустріч з британськими парламентаріями.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент України Петро Порошенко під час офіційного візиту до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії зустрівся з лідером фракції правлячої Консервативної партії Девідом Лідінгтоном, головою "групи дружби" у зв’язках з Україною у британському парламенті сером Джеральдом Говартом та головою комітету парламенту у закордонних справах Кріспіном Блантом", - йдеться у повідомленні.

У ході зустрічі сторони високо оцінили активний характер міжпарламентського діалогу між Україною та Великою Британією, зокрема контакти по лінії двосторонніх парламентських "груп дружби".

Глава держави позитивно відзначив відвідання Донбасу делегацією Комітету Палати громад парламенту Великої Британії та підготовлені за підсумками цієї поїздки рекомендації щодо необхідності продовження режиму санкцій проти РФ.

Під час зустрічі були обговорені також питання українсько-британського співробітництва по лінії НАТО та хід реалізації програми структурних реформ в Україні.

Окрему увагу було приділено зміцненню міжлюдських контактів між двома державами та вивченню англійської мови.

Президент України закликав лібералізувати візовий режим для українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-