Гройсман збирає уряд

Гройсман збирає уряд

Укрінформ
У середу, 19 квітня, відбудеться засідання Кабінету Міністрів України.

Про це повідомляє Урядовий портал

«19 квітня під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбудеться засідання уряду», - йдеться в анонсі.

Початок заходу запланований на 11:00.

Передбачається, що урядовці затвердять порядок розподілу у 2017 році конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного та пов'язаного з корупцією правопорушення.

Згідно з порядком денним, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, імовірно, запропонує колегам ухвалити проет постанови про внесення змін до опису і зразків предметів однострою поліцейських.

Планується, що міністр соціальної політики Андрій Рева представить проект документа щодо внесення змін до методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу.

Після засідання Кабміну, орієнтовно о 12:30, відбудеться прес-конференція на тему «Наскільки здоровим є наше Чорне море: 12 унікальних фактів». Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак оприлюднить останні дані міжнародної екологічної експедиції щодо основних забруднювачів Чорного моря, зміни кисневого шару в його акваторії та зафіксовані проблеми із морським сміттям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-