У Великодню ніч Президент з дружиною молилися за Україну

У Великодню ніч Президент з дружиною молилися за Україну

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко у Великодню ніч відвідали кілька християнських храмів Києва та взяли участь у святкових богослужіннях.

Про це повідомляє прес-служба глави Української держави.

У Володимирському кафедральному соборі президентське подружжя разом із Патріархом Київським і всієї Руси-України, предстоятелем Української православної церкви Київського патріархату Філаретом та вірянами пройшли Хресною ходою навколо храму. Після цього вони взяли участь у Великодньому богослужінні, яке провів настоятель УПЦ-КП.

Петро та Марина Порошенки також взяли участь у Святій Месі Пасхальної Вігілії у Римо-католицькому костьолі Святого Олександра та Урочистій Пасхальній Святій Літургії у Монастирі Святого Василія Великого Української греко-католицької церкви.

Глава держави разом із дружиною відвідали Свято-Успенську Києво-Печерську Лавру, де приєдналися до Великоднього богослужіння. У Трапезній церкві святкову службу відправив предстоятель Української православної церкви митрополит Онуфрій.

У всіх київських християнських святинях Петро Порошенко разом із дружиною вітали вірян зі святом Великодня та Воскресінням Христовим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-