Арешт Єфремова продовжили ще на два місяці

Арешт Єфремова продовжили ще на два місяці

Укрінформ
Старобільський районний суд Луганської області задовольнив клопотання прокурорів про продовження тримання під вартою екс-керівника парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Рішення про це було зачитано сьогодні, в п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Продовжити Єфремову Олександру Сергійовичу строк тримання під вартою до 12 червня 2017 року включно", - оголосив суддя.

Наступне засідання у справі призначене на 21 квітня.

Олександр  Єфремов є обвинуваченим у кількох кримінальних справах. Зокрема, його підозрюють в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації (ч. 3 ст. 27, ст. 341 Кримінального кодексу України), в пособництві в захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України), у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України (ч. 3 ст. 110 КК України), в організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України), а також у державній зраді, тобто діянні, умисно вчиненому громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності України, а саме: наданні іноземній організації і її представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України (ч. 1 ст. 111 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-