Парубій відкрив Раду, в залі - 372 нардепи

Парубій відкрив Раду, в залі - 372 нардепи

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив пленарне засідання парламенту.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу,  в залі зареєструвалися 372 нардепи.

У четвер народні депутати  розглянуть проект постанови про звільнення голови Фонду держмайна Ігоря Білоуса.

На порядку денному парламенту також питання енергетики: Рада може ухвалити законопроект про ринок електричної енергії України; проект постанови про визначення представника парламенту до складу Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг; законопроект про відновлення платоспроможності державних вугледобувних підприємств.

Народні депутати розглянуть також законопроекти щодо правоохоронної діяльності. А саме – проект закону про внесення змін до Закону України "Про Державне бюро розслідувань" щодо уточнення окремих положень; законопроект про внесення змін до статті 72 Кримінального кодексу України щодо удосконалення порядку зарахування строку попереднього ув'язнення; проект закону щодо криміналізації контрабанди небезпечних речовин, частин вогнепальної зброї.

Крім того, серед запланованих питань на четвер законопроект про житлово-комунальні послуги; проект закону про комерційний облік комунальних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-