У МЗС презентували відео про реформи в Україні

У МЗС презентували відео про реформи в Україні

Відео
Укрінформ
Міністерство закордонних справ презентувало відеоролик «Ukraine is making progress», присвячений прогресу реформ в Україні.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

“Відеоролик «Ukraine is making progress» - це цікава та інтерактивна спроба відтворити прогрес та показати основні здобутки України, починаючи з часів Революції Гідності. Відеоролик буде активно використовуватися в інформаційній та іміджевій роботі закордонних дипломатичних установ України та наших зарубіжних партнерів”, - ідеться в повідомленні.

Як розповіли в Міністерстві, відео є частиною низки проектів, які реалізовуються МЗС у рамках концепції «Progress. Partnership. Prosperity» («Прогрес. Партнерство. Процвітання»), покликаної ознайомити світ із політичними, економічними та соціальними змінами, що відбуваються в Україні за сприяння українського суспільства та іноземних партнерів.

Зазначається також, що кожен бажаючий може слідкувати за розвитком проекту в соціальних мережах за хештегом #UkraineIsChanging.

“Для України надзвичайно важливо проводити якісні реформи та не менш важливо ефективно презентувати їх результати іноземній аудиторії”, - додали в МЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-