Клімкін зустрінеться з Ващиковським у Брюсселі

Клімкін зустрінеться з Ващиковським у Брюсселі

Укрінформ
Глава МЗС України Павло Клімкін зустрінеться у п'ятницю у Брюсселі з польським колегою Вітольдом Ващиковським з нагоди весняної сесії глав зовнішньополітичних відомств країн НАТО.

Про це інформує МЗС Польщі.

“На зустріч прибудуть Держсекретар США Рекс Тіллерсон, а також глави МЗС України Павло Клімкін і Туреччини Мевлют Чавушоглу. З двома останніми політиками у Ващиковського заплановано двосторонні зустрічі”, - заявив керівник прес-служби МЗС Польщі Якуб Вавжиняк.

Інформується, що весняна сесія глав дипломатії країн НАТО у Брюсселі присвячена актуальним викликам, які стоять перед Альянсом, а також відносинам з Україною та Росією.

Програма зустрічі передбачає проведення трьох сесій: зустрічі Північноатлантичної Ради, робочого ланчу за участю глав МЗС Швеції та Фінляндії і глави європейської дипломатії Федеріки Могеріні, а також зустрічі Комісії НАТО-Україна. Головними темами переговорів будуть  “актуальні виклики і загрози для Альянсу з особливим врахуванням східного і південного флангів (НАТО — ред.), відносини з Україною, а також політика Альянсу щодо Росії”.

Як зазначається, це буде перша зустріч глав дипломатії країн НАТО за участю нового Держсекретаря США Тіллерсона. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-