Гройсман — Корчак: Все, що могли, ви завалили

Гройсман — Корчак: Все, що могли, ви завалили

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман просить голову НАЗК пояснити, що зараз відбувається у системі подання електронних декларацій і які там є проблеми.

Про це він сказав на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я запросив голову НАЗК, бо те, що відбувається сьогодні, важко вже зрозуміти. У минулому році розпочали, ледве-ледве НАЗК не завалило початок роботи, але якимось чином питання було вирішене", - сказав Гройсман.

Він нагадав, що Корчак уже на засіданні уряду запевняла, що все буде налагоджено, але поки що проблеми є серйозні.

"Я хочу почути реальний стан справ, бо є нарікання чиновників, що вони не можуть зареєструвати свої декларації", - додав глава уряду.

Після того, як голова НАЗК розпочала виступ щодо стану справ, Прем'єр-міністр висловив обурення і сказав: "Ви ставите всіх людей перед загрозою (отримати - ред.) два роки тюрми. І таких людей сотні тисяч у нашій країні. Ви все, що могли тільки завалити, завалили, щоб не запустити вчасно цей процес".

Гройсман зазначив, що й сам не має можливості зареєструвати в системі свою декларацію. "Я ж не питаю, як ви внутрішньо працюєте. Вам треба гроші, візьміть гроші, хочете не з цим сервером працювати, то купіть новий. У вас є 27 мільйонів. Вам треба 50 млн? - дамо 50 млн, 100? - буде 100 мільйонів. Але дайте нормальне функціонування системи!", - наголосив Прем'єр-міністр.

фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-