Гройсман поінформував Кемерона про українські реформи та ситуацію на Донбасі

Гройсман поінформував Кемерона про українські реформи та ситуацію на Донбасі

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман обговорив з екс-керівником уряду Великої Британії Девідом Кемероном реформи в Україні, ситуацію на Донбасі, а також цільові заходи уряду стосовно залучення іноземних інвестицій в економіку.

Про це повідомляє Урядовий портал

"Порядок денний наших реформ дуже широкий – це і економіка, і реформа управління, і розвиток людського капіталу, і утвердження верховенства права, і зміцнення сектору безпеки і оборони", - зазначив Гройсман.

Окремо під час зустрічі було обговорено стан підготовки та змістовне наповнення міжнародної конференції високого рівня, присвяченої реформам в Україні, яка відбудеться в липні цього року у Лондоні.

Співрозмовники детально обговорили практичні питання протидії російській агресії на Донбасі, зокрема необхідність збереження санкційного режиму ЄС щодо Російської Федерації – як практично єдиного та ефективного механізму стримування агресора.

У свою чергу Кемерон запевнив у рішучості й надалі докладати зусиль для залучення міжнародної підтримки суверенітету та територіальної цілісності України.

 "Україна досить успішно втілює реформи у першу чергу в енергетичній та безпековій сферах. Я і далі робитиму все для того, щоб допомагати зміцнювати Україну", - наголосив британський політик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-