Климпуш-Цинцадзе поінформувала американських сенаторів про загострення ситуації на Донбасі

Климпуш-Цинцадзе поінформувала американських сенаторів про загострення ситуації на Донбасі

Укрінформ
24 березня віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе у Брюсселі зустрілася з головою Комітету з питань збройних сил Сенату США Джоном МакКейном та головою Комітету Сенату з питань внутрішньої безпеки Роном Джонсоном.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Під час зустрічі віце-прем’єр-міністр поінформувала американських колег про загострення ситуації на Сході України, посилення обстрілів українських позицій та свідомі провокації бойовиків.

Климпуш-Цинцадзе подякувала МакКейнові за позицію під час слухань в американському Сенаті 21 березня, на яких він вкотре підтримав ідею надання Україні летального озброєння, та його особисті зусилля в контексті врегулювання ситуації на Донбасі.

Українська сторона закликала до трансатлантичної єдності у питанні збереження західних санкцій проти РФ, а також до можливого включення до санкційних списків осіб, відповідальних за захоплення українських підприємств на непідконтрольних Уряду територіях, а також причетних до системних порушень прав людини на окупованих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-