Україна і Афганістан поглиблюють оборонне співробітництво

Україна і Афганістан поглиблюють оборонне співробітництво

Укрінформ
Україна й Афганістан створять робочу групу, яка напрацює Програму двостороннього співробітництва в оборонній сфері.

Такої домовленості досягнуто на зустрічі міністра оборони України Степана Полторака з послом Ісламської Республіки Афганістан Мохаммадом Акбаром Мохаммаді, повідомляє прес-служба Міноборони.

"У ході зустрічі сторони окреслили спектр подальших напрямків співробітництва та домовилися про створення двосторонньої робочої групи, яка розробить Програму співробітництва в оборонній сфері між двома країнами", - йдеться у повідомлені.

Як зазначив Полторак, Афганістан - це дружня країна, яка постійно надає політичну підтримку Україні на міжнародній арені у протистоянні з ворогом.

"Ми готові до продовження співробітництва, обміну досвідом та підтримаємо ініціативи, які принесуть користь нашим державам", - сказав міністр.

У свою чергу афганський посол висловив вдячність Україні за підтримку свого народу і зауважив, що його країна завжди зацікавлена у співпраці та розвитку двосторонніх відносин.

Глава Міноборони України запросив очільника оборонного відомства Республіки Афганістан відвідати Україну з робочим візитом.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-