Застава як запобіжний захід: Кабмін може змінити порядок внесення грошей

Застава як запобіжний захід: Кабмін може змінити порядок внесення грошей

Укрінформ
Кабінет міністрів України у середу може ухвалити проект постанови про внесення змін до порядку внесення коштів на спеціальний рахунок у разі застосування застави як запобіжного заходу.

Таке питання стоїть у порядку денному засідання КМУ, розміщеному на Урядовому порталі.

Доповідатиме його міністр фінансів Олександр Данилюк.

Крім того, міністри розглядатимуть питання використання спеціальних звукових та світлових сигнальних пристроїв на транспортних засобах.

Міністр соціальної політики Андрій Рева запропонує колегам затвердити порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансування створення об’єктів Західного реабілітаційно-спортивного центру та створення Всеукраїнського реабілітаційно-відновлювального спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України.

Серед важливих питань на завтра - внесення змін до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки у безпечному стані енергоблоків та об’єкта „Укриття” і здійснення заходів щодо підготовки до зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС.

На засіданні також може бути внесено зміни до порядку проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-