Президент хоче побачити узгоджений список кандидатів до ЦВК - Ірина Луценко

Президент хоче побачити узгоджений список кандидатів до ЦВК - Ірина Луценко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко на зустрічі з керівниками фракцій у понеділок зажадав від парламенту узгоджений список представників до нового складу Центральної виборчої комісії.

Про це журналістам розповіла заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зійшлися на одному: якщо це питання викликає неконсолідацію в залі, то Президент закликав зібратися у спікера і обговорити вже на рівні керівників фракцій ті кандидатури, які вносяться, і дати Президенту вже узгоджений список для того, щоб не влаштовувати ці нікому не потрібні політичні бої", - наголосила заступник голови фракції.

Вона пояснила, що фракції мають запропонувати такий перелік представників ЦВК, який буде в залі підтриманий, а Президент цей вибір просто завірить своєю печаткою.

За словами Луценко, під час зустрічі Порошенко сказав, що довіряє парламенту, але вимагає "домовитись між собою, тому що країна потребує нової ЦВК".

Як відомо, Верховна Рада вже тривалий час не може затвердити кандидатури до ЦВК замість тих членів, повноваження яких закінчилися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-