Тука вважає, що в Крим поїхали лише

Тука вважає, що в Крим поїхали лише "діячі" з ОРДЛО

Укрінформ
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука вважає, що з візитом в окупований Крим поїхали українці з окупованих територій.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна", коментуючи інформацію про нібито візит українських політиків до Криму.

"Я очікую, що якщо це і підтвердиться, то йдеться виключно про діячів з "орди", тобто з неконтрольованих територій - Плотницького і Захарченка і тому подібних. Не думаю, що з території великої України хтось поїхав на це збіговисько" , - заявив Тука.

За словами Туки, якщо підтвердиться інформація про візит до Криму іноземців, їх чекатиме стандартна за українським законодавством процедура.

"Це вже не перший випадок і з приводу тих персонажів, які здійснюють візити до Криму час від часу, Служба безпеки разом з МЗС має алгоритм дій, тож усе буде в рамках законодавства. В принципі, так само як зараз буде з дівчиною, яка має намір взяти участь в Євробачення від Росії ", - заявив він.

Заступник міністра також припустив, що надалі візит до Криму буде розглядатися і тиражуватися в російських ЗМІ, як тема для спекуляцій.

Як повідомляв Укрінформ, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що СБУ має проаналізувати інформацію щодо перебування у Криму політиків з європейських та інших країн для запровадження проти них санкцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-