Лист про позбавлення Парасюка недоторканності підписали вже понад 500 поліцейських

Лист про позбавлення Парасюка недоторканності підписали вже понад 500 поліцейських

Документ
Укрінформ
Особовий склад поліції звертається до Президента України, Голови Верховної Ради України та генерального прокурора з проханням позбавити народного депутата Володимира Парасюка недоторканності.

Про це повідомив начальник ГУ НП України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

«16 березня 2017 року в главку поліції Донеччини відбулись збори особового складу. Я розповів про події останніх днів, зокрема про ганебну поведінку деяких народних депутатів України, про напади Володимира Парасюка на поліцейських, про погрози, що отримують наші співробітники на свою адресу та своїх родин через сумлінне виконання службових обов'язків. Лист вже підписали понад 500 співробітників поліції Донеччини. Завтра він буде переданий до територіальних підрозділів поліції, аби кожний бажаючий поліцейський зміг приєднатися. Також підтримати діючих співробітників зголосилися й пенсіонери та ветерани ОВС», - написав Аброськін.

Як повідомляв Укрінформ, депутат ВР Володимир Парасюк був одним із учасників блокади ОРДЛО. 14 березня, у Слов'янську на блокпосту стався конфлікт між правоохоронцями і блокувальниками за його участю. У результаті сім співробітників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Генпрокурор Юрій Луценко не виключив, що Парасюку може бути оголошена підозра, і як наслідок до парламенту направлять подання про зняття з нього депутатської недоторканності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-