Інформація про те, що у Насірова немає інших громадянств,

Інформація про те, що у Насірова немає інших громадянств, "перекручена" у ЗМІ - СБУ

Документ
Укрінформ
СБУ не стверджує, що у відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова  немає інших громадянств, а заявляє, що на даний момент не має в своєму розпорядженні такі дані.

Подана ЗМІ інформація є перекрученою, заявила кореспондентові Укрінформу речник СБУ Олена Гітлянська і надіслала копію відповіді на запит.

"Інформація перекручена", - сказала вона.

У листі-відповіді йдеться про те, що СБУ провела перевірку Насірова в серпні 2015 року у зв'язку з наданням йому доступу до державної таємниці. В ході перевірки голова фіскальної служби не повідомляв про наявність у нього громадянства інших країн.

"Станом на 11.03.2017 документальні матеріали, які підтверджують наявність у Насірова Романа Михайловича громадянства (підданства) іноземних держав, відсутні. У разі їх надходження будуть вживатися відповідні заходи реагування згідно з вимогами чинного законодавства", - сказано в ньому.

Як повідомлялось, Спеціалізована антикорупційна прокуратура заявила, що Насіров має угорське громадянство. Були відомості і про те, що він має громадянство Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-