У Варшаві обговорили підготовку до засідання консультаційного комітету президентів

У Варшаві обговорили підготовку до засідання консультаційного комітету президентів

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін і державний секретар канцелярії президента Польщі Кшиштоф Щерський обговорили порядок денний діалогу на рівні глав держав.

Про це повідомляє прес-служба МЗС. 

"Серед питань, яким приділено пріоритетну увагу, була підготовка до чергового засідання консультаційного комітету президентів України і Польщі 11 квітня 2017 року у Києві", - поінформували у зовнішньополітичному відомстві.

Зокрема, сторони відзначили необхідність продовження конструктивного діалогу на найвищому рівні в інтересах стратегічного партнерства між Україною і Польщею. Було також підтверджено спільність підходів двох країн щодо шляхів врегулювання українсько-російського конфлікту на засадах поваги до територіальної цілісності і суверенітету України.

Співрозмовники акцентували увагу на необхідності збереження європейської солідарності, у тому числі з питань енергетичної безпеки.

Окремо було обговорено стан і перспективи зміцнення регіональної взаємодії між двома країнами в рамках наявних і нових механізмів співпраці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-