Аброськін:

Аброськін: "Шоу імені Парасюка" триває

Укрінформ
Начальник ГУ Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін звинувачує народного депутата Володимира Парасюка в симуляції свого стану як потерпілого.

Про це він повідомив у середу на своїй сторінці у Facebook.

"Буквально 20 хвилин тому "народний артист" Володимир Парасюк (Parasiuk Volodymyr) приїхав на "редут" у Бахмут. Зайшов у намет, наніс "сценічний грим" і вже звідти вийшов у бинтах - на ліву руку вдягнув пов'язку для підтримання руки. До цього за півгодини до своєї появи на "редуті" "шоумен" був у Бахмутській міській лікарні. Там йому діагностували - потертості на ліктьових суглобах рук. "Шоу імені Парасюка" триває. Скоро в інтернеті з'являться знімки "Вова у бинтах", - написав Аброськін.

Як повідомляв Укрінформ, депутат ВР Володимир Парасюк був одним із учасників блокади ОРДЛО. Вчора, 14 березня, у Слов'янську на блокпосту стався конфлікт між правоохоронцями і блокувальниками за його участю. У результаті 7 співробітників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Поліція звернулася до Генпрокуратури з проханням дати оцінку діям народного депутата Парасюка, під керівництвом якого було здійснено напад на правоохоронців. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Загроза або насильство відносно працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-