РНБО розгляне санкції проти російських банків

РНБО розгляне санкції проти російських банків

Укрінформ
Під час екстреного засідання Ради національної безпеки та оборони України буде розглянуто, зокрема, питання санкцій проти російських банків.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час екстреного засідання РНБО, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Переходимо до обговорення порядку денного. У нас серед іншого – питання санкцій проти російських банків. І ми в другій частині засідання проаналізуємо попередні пропозиції Національного банку”, - сказав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня на засіданні Кабміну міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликав владу запровадити санкції проти української дочірньої компанії "Сбербанк России", заявивши, що цей банк фінансує бойовиків на Донбасі.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів, що мав розмову з Президентом України та головою Нацбанку України щодо ситуації зі Сбербанком і висловив сподівання, що "Нацбанк і РНБО дуже швидко відреагують".

Раніше повідомлялося, що "Сбербанк России" розпочав обслуговування у своїх відділеннях клієнтів з "паспортами громадян "ДНР" і "ЛНР".

Водночас у ПАТ "Сбербанк" заявили, що фінустанова не обслуговувала і не має наміру обслуговувати клієнтів на підставі документів, виданих на тимчасово не підконтрольних українській владі територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-