Порошенко позитивно оцінив динаміку відносин з Азербайджаном

Порошенко позитивно оцінив динаміку відносин з Азербайджаном

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко позитивно оцінив динаміку відносин України та Азербайджану.

Про це йшлося під час зустрічі з делегацією Азербайджанської Республіки на чолі з міністром економіки цієї країни Шахіном Мустафаєвим, повідомляє прес-служба глави держави.

"Глава Української держави позитивно оцінив динаміку відносин України та Азербайджану, яка стала можливою у тому числі і завдяки активізації двосторонніх контактів президентів країн", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в цьому контексті Порошенко назвав важливим проведення у 2017 році в Києві XII засідання Спільної міжурядової українсько-азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва.

Окрім того, сторони підкреслили готовність поглиблювати взаємовигідне співробітництво у торговельно-економічній сфері та окрему увагу приділили перспективним проектам співпраці у судно- та літакобудуванні, фармацевтиці, сільському господарстві.

Президент України подякував за підтримку Азербайджаном суверенітету і територіальної цілісності України та підтвердив незмінність позиції щодо підтримки Азербайджанської Республіки у питанні відновлення територіальної цілісності цієї країни у міжнародно визнаних кордонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-