Серед затриманих блокувальників політиків не було - представник Президента в Раді

Серед затриманих блокувальників політиків не було - представник Президента в Раді

Укрінформ
Серед учасників блокади, затриманих на станції Кривий Торець, політиків не було, а були ветерани АТО, які вірять в ідею, і багато раніше судимих.

Про це заявив представник президента України у Верховній Раді Артур Герасимов на пленарному засіданні парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Чому там було дуже багато раніше судимих?... У мене виникає кілька питань. Якщо ми говоримо, що зброя була зареєстрована, то звідки взялися гранати. Наскільки я знаю українське законодавство, вони не можуть бути зареєстровані. Друге питання: чому там не було політиків і чому вони підставили ветеранів, які щиро вірять в ідею?", – наголосив Герасимов.

Він вкотре зазначив, що так звана блокада "працює на терористів і загарбників".

На переконання депутата, все це розхитує ситуацію в країні.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні триває так звана "торгова блокада" залізничних шляхів, якими постачається вугілля з ОРДЛО. Учасники акції заблокували 12 вантажних поїздів і понад 700 вагонів, що перевозили вантажі між окупованими і неокупованими територіями.

13 березня співробітники Служби безпеки України в зоні проведення АТО під час контрдиверсійні заходів в населених пунктах Торецькому, Щербинівка і Курдюмівка затримали 43 особи зі зброєю. У поліції Донецької області заявляли, що всіх затриманих "блокадників" відпустили, жоден з них не мав тілесних ушкоджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-