Нацагентство з повернення активів почало набір співробітників

Нацагентство з повернення активів почало набір співробітників

Укрінформ
Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, оголосило конкурс на заміщення перших вакантних посад у відомстві: від провідних спеціалістів до начальників відділів.

Про це голова Нацагентства Антон Янчук повідомив на прес-конференції в Укрінформі.

"Сьогодні, 14 березня, Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів оголошує конкурс на заміщення вакантних  посад державної служби категорії Б і В центрального апарату Нацагентства", - сказав Янчук.

За його словами, загалом конкурс буде оголошено на 16 вакантних посад. Це буде перша хвиля конкурсного відбору у фахові підрозділи, які саме й будуть займатися пошуком цих активів.

"Звичайно, ми зацікавлені у доборі у першу чергу якісних фахівців, але з огляду на те, що агентство виконуватиме досить нову для українського правоохоронного поля функцію, то як таких готових фахівців на 100% для цих напрямків навряд чи можна знайти в Україні. Однак є певний перелік професій та напрямків діяльності, де ми можемо знайти належний кадровий потенціал" - сказав Янчук.

Він також повідомив, що Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, вже веде активну співпрацю з різними відомствами Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-