У Сумах протестувальники обклеїли листівками будівлю «Сбербанку»

У Сумах протестувальники обклеїли листівками будівлю «Сбербанку»

Укрінформ
У суботу у Сумах група активістів провела акцію проти роботи російського «Сбербанку» в Україні, після якої одного з учасників затримала поліція.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За інформацією ЗМІ, четверо активістів громадської організації «Традиція і порядок» обклеїли будівлю, де розташований офіс «Сбербанку» у Сумах, листівками з написом «Увага!!! Сбербанк вбиває». Вони також розлили червону рідину біля входу у фінустанову та наклеїли плакат «Геть російське з України» на вхідні двері офісу.

Одного з учасників затримав патрульний, інші - втекли. Як сказав журналістові патрульний Ігор Ілляшенко, така акція вважається адміністративним правопорушенням за статтею «хуліганство».

Після надання у відділку пояснення затриманого відпустили.

Раніше з'явилося повідомлення, що російський "Сбербанк" розпочав обслуговування у своїх відділеннях клієнтів з "паспортами громадян "ДНР" і "ЛНР".

Однак у коментарі Укрінформу прес-служба ПАТ "Сбербанк" заявила, що банк не обслуговував і не має наміру обслуговувати клієнтів на підставі документів, виданих на тимчасово непідконтрольних українській владі територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-