Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Шкуродерів – у в'язницю!

Шкуродерів – у в'язницю!

Блоги
Укрінформ
Прошу підтримки з боку всіх небайдужих зоозахисних організацій та волонтерів

У зв’язку зі зростанням жорстокості по відношенню до «братів наших менших» та розповсюдженням по багатьох національних медіаканалах інформації щодо випадків жорстокого поводження із тваринами хочу зробити звернення до громади, яка ще має людяність та бажання побороти це безсилля закону щодо шкуродерів.

Прошу підтримки з боку всіх небайдужих зоозахисних організацій та волонтерів щодо захисту тварин по всій Україні.

Щиро вдячний, що кожну вільну мить свого життя ви присвячуєте допомозі, спасінню та підтримці безпритульних тварин. Це – дуже важка праця, яка виснажує і фізично, і морально.

Я схиляюсь перед вами та вашими вчинками і не розумію, як можна заподіяти шкоду живій істоті, яка теж дихає, живе і розуміє усе, як і ми. Яка не має змоги сама піти до лікаря, якщо її щось турбує, яка може терпіти біль і не мати змоги це висловити. І лише ваша увага, турбота та велике добре серце рятують цих тварин.

Більшість представників зоозахисту України знають про мій законопроект № 5119-1, яким я намагаюсь посилити покарання для шкуродерів за їхні вчинки тими відповідними засобами та обмеженнями, на які вони заслуговують. Бачу, що мисливцям на тварин мій законопроект не до вподоби. Та мені байдуже, тому, що я знаю – ми разом. Це не піар і не популізм. Я лише люблю тварин, як і ви. Ми разом. А разом – нас не подолати!

Прошу єднання наших сил. Дякую людям, які в цей складний для нас час ще не втратили віру в найкраще. Я з вами до кінця.

Андрій Немировський
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-