Україна ініціює дебати щодо Донбасу в Постійному комітеті ПАРЄ - Логвінський

Україна ініціює дебати щодо Донбасу в Постійному комітеті ПАРЄ - Логвінський

Укрінформ
На засіданні керівництва ПАРЄ у Мадриді планується обговорення українського питання, зокрема можливість проведення дебатів щодо конфлікту на Донбасі в Постійному комітеті.

Про це написав у Facebook віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи, народний депутат України Георгій Логвінський (фракція "Народний фронт"). 

"На честь святкування 40-річчя приєднання Іспанії до Ради Європи в столиці Іспанії Мадриді у будівлі Сенату проведуть своє засідання керівні органи Парламентської асамблеї Ради Європи. Вже сьогодні після обіду розпочнеться закрите засідання Бюро ПАРЄ. На засіданні обговорюватимуться проект порядку денного квітневої сесії Асамблеї в Страсбурзі, меморандум, підготовлений Генеральним секретарем ПАРЄ про створення незалежного зовнішнього органу розслідування. Заплановано обговорення і українських питань. Зокрема, наполягатимемо на проведенні в Постійному комітеті дебатів з питань ескалації воєнного конфлікту на Донбасі", - повідомив він.

Крім того, Логвінський не виключив, що у Мадриді російська делегація в ПАРЄ знову наполягатиме на скасуванні санкцій. "Але головний бій для нас буде завтра - на засіданні Постійного комітету ПАРЄ, на якій російська делегація знову намагатиметься повернути безнадійно втрачений авторитет і боротися за скасування санкцій", - підкреслив він.

Як відомо, делегація РФ через санкції не бере участі в пленарних засіданнях ПАРЄ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-