Держава отримає більше грошей через відстрочки боргів, які надала ДФС - Насіров

Держава отримає більше грошей через відстрочки боргів, які надала ДФС - Насіров

Укрінформ
Відсторонений голова ДФС Роман Насіров у суді заявив, що держава отримає більше грошей за рахунок наданих його службою відстрочок трьом підприємствам, які вважають незаконними.

Про це він заявив під час засідання у Солом'янскому суді Києва, в результаті якого мають обрати запобіжний захід Насірову, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"По тих підприємствах і по тому боргу, про який каже сторона обвинувачення - в нас триває повноцінний процес стягнення заборгованості і деякі з тих відстрочок, які були надані, вже повністю погашені. Я прошу на цьому закцентувати увагу, бо фактично ми йдемо по повному регламенту, стягуємо і борг, і всі пені, штрафи, процентні платежі, які були нараховані. Тобто держава не зазнає збитків, а навпаки - фактично отримає більше грошей, ніж якщо би ці платежі були сплачені вчасно", - сказав він.

Наразі судове засідання триває.

Нагадаємо: за даними Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-