Холодницький не приїде до заблокованого в суді Насірова

Холодницький не приїде до заблокованого в суді Насірова

Укрінформ
Очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що до залу суду, де наразі перебуває відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, не приїде.

Про це він повідомив в коментарі "5 каналу".

Раніше Насіров передав прохання до голів САП та Національного антикорупційного бюро прибути до будівлі суду, де він перебуває, нагадує Українська правда.

У зв’язку з тим, що час утримання Насірова під вартою сплив, а суд, який мав обрати йому запобіжний захід, не відбувся, до активістів, які блокують приміщення суду, вийшов адвокат Насірова Олександр Лисак і зачитав заяву підозрюваного.

У заяві йдеться, що Насіров не вважає себе винним, тікати не збирається і дає добровільну згоду на тимчасове обмеження своїх конституційних прав, щоб дати можливість працівникам САП та НАБУ цілодобово вести за ним спостереження.

Адвокат також повідомив, що якщо керівники САП і НАБУ не приїдуть, Насіров особисто вийде до блокувальників, щоб донести свою позицію, і потім поїде до лікарні.

Натомість активісти розходитися не збираються і планують залишатися під судом до 9:30 ранку, коли зможе розпочатися засідання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-