НАБУ: Наразі немає нової підозри на Насірова

НАБУ: Наразі немає нової підозри на Насірова

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро України немає нової підозри щодо відстороненого голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Про це в ефірі Громадського повідомила речниця НАБУ Світлана Оліфіра.

«З 2 березня Насіров підозрюється у вчиненні кримінального корупційного правопорушення в рамках розслідування так званої «газової справи». Іншої підозри поки не має», - сказала Оліфіра.

Вона не підтвердила інформацію щодо того, чи готується нова підозра щодо Насірова, а також не підтвердила інформацію і про те, що нова підозра могла б стосуватися «лондонських квартир» Насірова.

Як повідомлялося, захист Насірова заявив, не виключає оголошення нової підозри і нового затримання з боку звинувачення.

Нагадаємо, що 2 березня детективи НАБУ обшукали офіс Держфіскальної служби та вручили підозру главі ДФС Роману Насірову.

Сьогодні Солом'янський суд Києва не зміг обрати Насірову запобіжний захід. Сторона захисту заявила відвід слідчого судді у справі, однак суд не зміг розглянути заяву про відвід, бо в суді у неділю немає чергового судді.

Національне антикорупційне бюро чекає, що Солом'янський районний суд міста Києва таки прийме сьогодні рішення з обрання запобіжного заходу стосовно підозрюваного голови Державної фіскальної служби України.

Термін тимчасового утримання Насірова під вартою спливає ввечері 5 березня. Відтак, якщо до завершення цього строку, питання не буде вирішено, детективи будуть змушені звільнити голову ДФС з-під варти.

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що група депутатів ВР ініціюватиме кримінальне розслідування стосовно голови Солом'янського суду Києва, якщо вона до 19-ї години не організує роботу суду у справі Насірова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-