Матіос про допит Клименка: Виклик продублювали через газету

Матіос про допит Клименка: Виклик продублювали через газету "Вести"

Документ
Укрінформ
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос звернувся з листом до газети "Вести", сподіваючись, що це допоможе допитати колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка у рамках спеціального досудового розслідування.

Лист він опублікував у Фейсбуці.

"Найближчим часом орган досудового розслідування оголосить про офіційний виклик Олександра Клименка до прокуратури з метою проведення з ним необхідних процесуальних та слідчих дій... Зважаючи на родинні зв'язки керівництва газети "Вести" з підозрюваним Олександром Клименком, Головна військова прокуратура вважає за необхідне направити копію виклику до вашої редакції", - написав прокурор.

За його словами, це найефективніший спосіб передачі інформації колишньому міністру.

Як повідомляв Укрінформ, Голосіївський райсуд Києва дав дозвіл на проведення заочного розслідування щодо екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка.

Він підозрюється у тому, що у період з квітня 2012-го по вересень 2013 року, обіймаючи посаду голови ДПСУ (міністра доходів і зборів), у складі створеної і очолюваної тодішнім президентом Віктором Януковичем злочинної організації заволодів коштами державного бюджету на загальну суму 3,166 млрд грн шляхом незаконної компенсації ПДВ на рахунки фіктивних підприємств, в особливо великому розмірі, які були розподілені між учасниками злочинної організації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-