Порошенко зізнався, що не мав мети стати Президентом

Порошенко зізнався, що не мав мети стати Президентом

Відео
Укрінформ
Петро Порошенко зізнався, що ніколи не мріяв стати Президентом.

Про це він сказав у Харкові на зустрічі з професорсько-викладацьким складом Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, молодими вченими та обдарованою молоддю Слобожанщини, відповідаючи на запитання учня харківської школи Георгія Арцибашева, чи зможе він стати главою держави, якщо і далі буде добре вчитися та перемагати на різних змаганнях.

"Можу сказати, що в тебе більше шансів, бо в мене не було медалі в Парижі (торік Георгій Арцибашев отримав 3-й результат на Міжнародному чемпіонаті з розв'язування логічних математичних задач у Парижі - ред.). Але не впевнений, що ти маєш поставити перед собою мету: обов’язково стати Президентом. Можу сказати відверто, що у мене такої мети точно не було", - цитує главу держави його прес-служба.

Порошенко підкреслив, що докладав усіх можливих зусиль, щоб зробити Україну кращою. "Я будував заводи, фабрики, створював робочі місця та достатньо великі бюджетні находження, намагався реформувати країну в парламенті. І коли треба було її захищати, я, жодної секунди не вагаючись, пішов її захищати, не думаючи про те, що це мені принесе. І ставив першим пріоритетом завдання: чим я можу бути корисним країні", - зазначив глава держави.

Президент зауважив, що якщо Георгій також буде думати, яку користь може принести Україні, то його знання та зусилля не залишаться непоміченими. "І якщо тоді, коли ти станеш дорослим, адже є певні обмеження для того, щоб стати Президентом – тобі має бути 35 років і більше, у тебе залишиться це бажання, то я впевнений, що все у тебе вийде", – резюмував Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-