Суд призначив екс-керівнику ДУС заставу  6,4 мільйона

Суд призначив екс-керівнику ДУС заставу 6,4 мільйона

Укрінформ
Печерський райсуд Києва призначив заставу для екс-керівника Державного управління справами Ігоря Тарасюка в розмірі 6 мільйонів 400 тисяч гривень. 

Таке рішення ухвалила суддя Тетяна Остапчук, повідомила у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Печерський райсуд Києва призначив заставу для екс-глави Державного управління справами Ігоря Тарасюка в розмірі 6 мільйонів 400 тисяч гривень... В той же час Тарасюк зобов’язаний здати закордонні паспорти, протягом 5 днів на нього мають одягти електронний браслет, а також він має повідомляти прокуратуру про зміну місця проживання", - поінформувала Сарган.

За її словами, ухвала суду діятиме до 1 травня 2017 року.

"Наразі Тарасюк самостійно покинув приміщення суду", - уточнила речниця керівника ГПУ.

Як повідомлялося, 2 березня ГПУ повідомила про підозру екс-керівнику ДУС Ігорю Тарасюку. Він  фігурує як підозрюваний у кримінальному провадженні за фактами створення і діяльності злочинної організації та заволодінням у її складі державним майном - комплексом відпочинку "Пуща-Водиця" урочища "Межигір'я" загальною вартістю 540 млн. грн.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що у ході досудового розслідування за місцем проживання Тарасюка проведено обшук, під час якого виявлено та вилучено документи, 1 млн євро, золото та інші речі, які мають значення для слідства.

Як відомо, Тарасюк у 2005 - 2010 роках був керівником Державного управління справами в адміністрації президента Віктора Ющенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-