Клімкін вдячний Британії та Польщі за практичну допомогу

Клімкін вдячний Британії та Польщі за практичну допомогу

Укрінформ
Велика Британія та Польща налаштовані на рішучу підтримку України.

Про це заявили Державний секретар у закордонних справах та справах Співдружності націй Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Борис Джонсон та міністр закордонних справ Республіки Польща Вітольд Ващиковський під час переговорів з українським колегою Павлом Клімкіним, повідомляє прес-служба МЗС України.

"Український міністр підкреслив символічність візиту британського та польського колег, який відбувається у треті роковини від початку російської агресії, та подякував їм за солідарність і підтримку України у боротьбі за відновлення суверенітету і територіальної цілісності. Джонсон та Ващиковський висловили переконання, що російська агресія проти України потребує рішучої відсічі, тому тиск на Російську Федерацію з боку світової спільноти має бути посилений до відновлення територіальної цілісності України у загальновизнаних кордонах. Міністри підкреслили значні успіхи України у проведенні реформ та запевнили у продовженні допомоги Україні у здійсненні внутрішніх перетворень", - йдеться у повідомленні.

Клімкін особливо відзначив практичну допомогу, яку Велика Британія і Польща надають Україні у тренуванні українських військовослужбовців, лікуванні українських поранених солдатів, а також у здійсненні системних соціально-економічних реформ.

Фото: mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-