Артеменко дасть прес-конференцію у Раді

Артеменко дасть прес-конференцію у Раді

Укрінформ
Народний депутат Андрій Артеменко, який проходить свідком  в рамках кримінальної справи про державну зраду, проведе 27 лютого прес-конференцію у парламенті.

Про це повідомляє прес-служба ВР.

"27 лютого об 11.00 год - прес-конференція народного депутата України А.Артеменка (вул. Грушевського, 18/2, к.12)", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, раніше видання "The New York Times" повідомило про те, що український парламентар від "Радикальної партії Олега Ляшка" Андрій Артеменко підготував план з урегулювання конфлікту на Донбасі. План Артеменка передбачає, серед іншого, проведення референдуму про здачу Росії в "оренду" на 50-100 років анексованого нею Криму в обмін на виведення російських військ з Донбасу. За даними газети, цей план був переданий на початку лютого екс-радникові президента США Майклу Флінну за тиждень до його відставки.

Після публікації статті народний депутат був виключений зі складу фракції Радикальної партії, прокуратура АР Крим порушила стосовно Артеменка кримінальне провадження за ч.1 статті 111 Кримінального кодексу України (державна зрада).

Наступний допит Артеменка заплановано на понеділок, 27 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-