Гройсман у п’ятницю говоритиме про утворення об'єднаних тергромад

Гройсман у п’ятницю говоритиме про утворення об'єднаних тергромад

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у п’ятницю візьме участь у конференції "Від утворення об'єднаних територіальних громад - до розумного зростання".

Про це інформує Урядовий портал.

"24 лютого 2017 року о 12:00 Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман візьме участь у дискусії з питань децентралізації в рамках конференції "Від утворення об’єднаних територіальних громад – до розумного зростання", - йдеться у повідомленні.

Загалом початок конференції запланований на 10 годину в Українському домі. У дискусіях візьмуть участь віце-прем’єр-міністр України – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, міністр фінансів Олександр Данилюк, міністр освіти і науки Лілія Гриневич, а також в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

Участь у заході також візьмуть представники міністерств та відомств, громадянського суспільства, міжнародні та вітчизняні експерти, голови ОТГ.

Окрім того, Гройсман візьме участь у засіданні Національної тристоронньої соціально-економічної ради. Початок заходу о 14:00 у Клубі Кабінету міністрів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-