Рада розгляне звернення щодо звіту ОБСЄ про вибори до Держдуми РФ

Рада розгляне звернення щодо звіту ОБСЄ про вибори до Держдуми РФ

Укрінформ
Народні депутати сьогодні розглянуть проект Звернення Верховної Ради України "Про Остаточний Звіт ОБСЄ/БДІПЛ за результатами спостереження на виборах до Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації 2016 року".

Про це повідомляється у порядку денному парламенту на четвер, передає кореспондент Укрінформу.

Також нардепи мають розглянути питання фінансів та банківської діяльності у першому читанні , серед яких - проект закону про спрощення процедур капіталізації та реорганізації банків; законопроект про ломбарди та ломбардну діяльність; Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення їх окремих положень з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів

Крім того, сьогодні Верховна Рада має розглянути проект постанови про визначення кандидатури до складу комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро України .

У четвер нардепам запропоновано прийняти у першому читанні законопроекти щодо правоохоронної діяльності. Зокрема щодо удосконалення порядку зарахування строку попереднього ув'язнення та щодо криміналізації контрабанди небезпечних речовин, частин вогнепальної зброї.

На сьогодні також заплановано розглянути законопроект про енергетичну ефективність будівель та низку інших проектів законів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-