Президент дорікнув українським політикам, які плетуть інтриги у Вашингтоні

Президент дорікнув українським політикам, які плетуть інтриги у Вашингтоні

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко задоволений тим, як налагоджується діалог з новою адміністрацією США, однак розчарований, що деякі українські політики своїми інтригами перешкоджають українській дипломатії на цьому напрямку.

Про це Глава  держави заявив у своєму виступі під час оперативного збору керівного складу Збройних Сил України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже важливою була зустріч з віце-президентом США Майклом Пенсом (у Мюнхені - ред.). Під час перебування у Мюнхені відбулася телефонна розмова з державним секретарем Рексом Тіллерсоном. Також були надзвичайно ефективні дві телефонні розмови з президентом США Дональдом Трампом. Наразі я задоволений тим, як наводяться мости та налагоджується наш діалог з новою американською адміністрацією", - сказав він.

Водночас Президент наголосив, що "розчарований тим, що низка українських політиків винаймає собі лобістів у Вашингтоні, плете інтриги та чинить перешкодити вітчизняній дипломатії, яка працює над поглибленням українсько-американського партнерства".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-