Чолій у НАТО заявив, що Україна стримує імперські амбіції РФ

Чолій у НАТО заявив, що Україна стримує імперські амбіції РФ

Укрінформ
Україна у протистоянні російській агресії сприяє стабільності у світі та стримує імперські амбіції авторитарного режиму. 

На цьому на засіданні комітету НАТО з питань партнерства та колективної безпеки наголосив президент Світового конгресу українців (СКУ) Євген Чолій, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі. 

«Під час засідання у НАТО ми порушили питання, що ситуація в Україні не є виключно російсько-українським конфліктом, а є міжнародною кризою. Корумпований авторитарний російський режим із імперськими планами сьогодні поширює свою агресію у різних регіонах світу. Сьогодні міжнародне співтовариство повинно повністю сприяти Україні у захисті її кордонів», - сказав Чолій. 

Він наголосив, що, захищаючи свої кордони, Україна сприяє стабільності у світі та стримує «імперський хід Російської Федерації на захід». 

«Ми також маємо за мету представити оновлену Україну, яка робить серйозні кроки, щоб реформуватися заради європейської інтеграції», - додав Чолій. 

Він зазначив, що просувати інтереси України при міжнародних організаціях в умовах агресії та розв’язаної Росією гібридної війни, допомагати продовжувати реформи заради входження держави до євроатлантичної спільноти та протистояти агресивній російській дезінформації покликана місія Світового конгресу українців у Брюсселі, яка була започаткована напередодні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-