Гройсман пояснив учасникам

Гройсман пояснив учасникам "вугільної блокади" можливі наслідки їхніх дій

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на зустрічі з учасниками "вугільної блокади"  пояснював, що від їхніх дій страждають передусім прості люди.

Про це директор Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ – прес-секретар Прем’єр-міністра України Дмитро Столярчук написав у Facebook.

"Така зустріч учора відбулася. Під час цієї зустрічі голова уряду ще раз наголосив, що від блокади постраждають у першу чергу звичайні українці – є ризики перебоїв з подачею тепла, з забезпеченням електрикою, з можливою втратою робочих місць", - наголосив Столярчук.

За його словами, Гройсман закликав до діалогу всіх зацікавлених у вирішенні ситуації навколо "вугільної блокади".

"Водночас він наголосив, що ситуація в енергетиці і стратегія набуття Україною енергонезалежності має бути предметом широкого політичного діалогу, оскільки вони потребують кроків як з боку виконавчої, так і законодавчої гілок влади", - додав Столярчук.

Прес-секретар Прем’єр-міністра також зазначив, що Гройсман на зустрічі висловився за посилення боротьби з контрабандою на територіях, прилеглих до АТО, і посилення контролю за товарами, які переміщуються між підконтрольними і непідконтрольними територіями. Прем'єр-міністр запевнив, що уряд готовий ухвалювати необхідні рішення у цій сфері, які належать до повноважень Кабміну, додав Столярчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-